DOPRAVA ZDARMA

Nejlepší matrace na chatu v roce 2021 | Ospalymedved.cz




Budete i letošní léto trávit na převážně na vaší chatě? Už nechcete spát na starých matracích, ze kterých vás bolí záda a druhý den celé tělo? Ano, taky to dobře známe.  

Přichystali jsme pro vás opět několik tipů, kdy za rozumné peníze zvládnete vybavit chatu nadmíru kvalitní matrací a spánek bude odměna a nikoliv trest. 


Jak správně vybírat matraci na chatu? 

Co se týče výběru vždy záleží na tom, jak často budete na matraci trávit noc. Pokud na chatu jezdíte jednou týdně budou vám stačit i základní matrace, které velmi dobře poslouží a neudělají vám vítr v peněžence. 

Pokud jezdíte na chatu celoročně určitě se vyplatí mít investici v podobě kvalitnější matrace která je podobná té, které by jste využívali normálně doma. 

Ovšem je nutné podotknout, že základní matrace které najdete na Ospalymedved.cz jsou velmi kvalitní pro každodenní přestávání na chatě. Proto jsme pro vás přichystali níže uvedené tipy které se budou hodit na vaši chatu pro následující léta. Váš spánek bude jednoznačně lepší a budete mít daleko více energie na sport, práci okolo vaší milované chaty

Vždy také záleží na vašem zdravotním stavu, pokud vás trápí nějaké závažnější problémy, konzultujte vždy výběr matraci s odborníkem. Využijte naše specialisty na online chatu nebo telefonní podpoře. 



Nejlepší matrace na chatu a za rozumnou cenu? 

 matrace-raketa
Matrace Raketa
Základní pěnová matrace za bezkonkurenční cenu. Středně tuhá s oboustranným profilem.
2699 Kč 
matrace-infinit-medical 
Matrace Infinit Medical
Luxusní ortopedická matrace se zvýšenou tuhostí.
 5990 Kč
 
 Matrace Raketa Leon na chatu
Matrace Raketa Leon
Oboustranná partnerská matrace s rozdílnou tuhostí stran a masážní profilací 3D Rainbow.
 3069 Kč
 matrace-body-cover
Matrace Body
Kvalitní základní pěnová matrace se střední tuhostí za bezkonkurenční cenu!
 3598 Kč

 

 

Vybrali jste? S novou matrací bude vaše chata ještě o kousek příjemnějším místem.