DOPRAVA ZDARMA

K čemu slouží chránič matrace?




Chcete udržovat svoji postel co nejčistší a nejhygieničtější?
Vlhkost i bakterie mohou zničit vnitřní strukturu matrace, což může vést k zdravotním komplikacím a dalším nákladům na výměnu. Proto existují chrániče matrací, které vám pomůžou prodloužit životnost vaší matrace!

Použití chrániče matrací?

Chránič matrace je umístěn přímo na vrchu matrace, na chránič následně umístíte ještě prostěradlo. Tímto vytváří bariéru, která zabraňuje primárnímu poškození matrace. Chrániče matrací jsou vyrobeny z bavlny, polyesteru nebo jiných materiálů a jsou navrženy tak, aby pomáhaly odpuzovat kapaliny a zabraňovaly dalším zdrojům poškození (špína, prach, alergeny atd.). 


Chcete prodloužit životnost vaší stávající matrace? 

Nejběžnějším použitím chráničů matrací je jednoduše ochrana proti kapalinám. V případě, že byste rozlili nápoje, nechali jste dítě nebo mazlíčka udělat nějakou neplechu, nebo jste měli nehodu intimních hrátkách, chránič matrace vám pomůže zajistit, aby vaše drahá matrace zůstala svěží, čistá a neznečištěná.  Při pravidelném prací, pomáhají také při snižování alergenů, roztočů a problémů s astmatem.

Většina chráničů matrací je poměrně tenká. Tloušťka chrániče není vždy nejdůležitejší, aby mohli dělat svou práci, pokud je z kvalitních materiálu a složení. Díky tomu, nebudete vůbec vědět, že chránič na matraci máte a parametry kvalitní matrace zůstanou zachovány, zatím co bude v bezpečí. 



Chtěli bych velmi doporučit chránič každému, kdo si kupuje novou matraci nebo již vlastní matraci bez chrániče matrace. Z vlastní osobní zkušenosti víme, že je to věc, kterou odkládáme, protože si myslíme, že je to zbytečná věc. Ale v den, kdy si jej koupíte, tak už nebudete nikdy chtít matraci bez chrániče. 

Jedná se o levný způsob, jak zajistit, aby vaše matrace zůstala hezká po celá léta. 




Kompletní nabídku chráničů matrací najdete zde - Chrániče matrací od Ospalého Medvěda



A víte k čemu slouží toppery, tzv. krycí matrace? Více najdete v našem dalším článku K čemu slouží toppery, krycí matrace