DOPRAVA ZDARMA

Zdravotní stav a výběr matrace?

zdravotni-stav-vyber-matrace-ospaly-medved

Zdravotní stav

Trpíte alergiemi, bolestmi zad, nadváhou, případně se v noci příliš potíte? Správná matrace Vám umí pomoci nejen s těmito problémy.

  • Bolesti zad - při bolestech zad jsou vhodné ortopedické matrace. Vyznačují se vyšší tuhostí a speciální konstrukcí, která poskytuje skvělou oporu páteře. A přesně to Vaše páteř potřebuje.

  • Alergici a astmatici - matrace určené pro alergiky jsou vyrobeny z materiálů, které minimalizují plísně a roztoče, takže Vás nebude při spánku nic dráždit. Matrace pro astmatiky mají navíc speciální potah s antibakteriální a antialergickou úpravou. Vybírejte z našich matrací pro alergiky.

  • Nadměrné pocení - pokud se v noci hodně potíte, jednoznačně Vám udělá dobrou službu matrace, které je dostatečně odvětraná. Určitě neuděláte chybu s latexovou nebo pružinovou matrací, která má nepřekonatelnou vzdušnost.

  • Nadváha - standardně jsou matrace konstruovány na nostnost kolem 120 - 135 kg. V případě, že si vyberete matraci s nedostatečnou nosností, její životnost značně zkrátíte. Na proležené matraci nebudete moci spolehnout na její zdravotní účinky. Žádný strach, vyberte si matraci se zvýšenou nosností do 150 kg.

 

 

Další článek

jak-vybrat-spravnou-tuhost-matrace-ospaly-medved

Tuhost matrace vs. Vaše hmotnost